Loading...

Buster X

Varenummer (SKU): BusterX Kategori: Tags: , , , ,

kr. 274.900,00

Buster X tilpasser sig nemt den type sejlads, du har i tankerne. Buster X er registreret til syv personer og er fleksibel, præcis når du har brug for det. Alle sæder og opbevaringsrum, inklusive sofaen bagi, kan nemt fjernes, så med vores brede udvalg af ekstraudstyr kan du nemt tilpasse denne Buster, så den passer til dine behov.

Moderne, allround Buster

Buster X er et fremragende valg til fiskeren med sit åbne, rummelige dækarrangement, som gør det nemt at bevæge sig rundt på båden – hvilket især er nyttigt ved trolling.

Det havgående skrog er perfekt til længere fisketure, og den robuste ræling og de skridsikre trin gør det sikrere at være undervejs selv i regnvejr.

Den fleksible innredningen gjør det enkelt å skreddersy båten til for eksempel fisketurer. En stor, slett dørk gjør det enkelt å bevege seg om bord og finne fiskemuligheter til mange. I de flyttbare rommene kan du oppbevare fiskeutstyret. Et skrog med gode sjøegenskaper tar deg og fiskekompisene dine raskt frem til avsidesliggende fiskeplasser. Fast bensintank som rommer 100 liter gjør at du ikke trenger å bekymre deg om rekkevidden.

Buster X leveres med NFB-styring som standard. Du trenger ikke holde hardt i rattet for å holde båten på stø kurs. Det øker komforten på lange turer og er også viktig for sikkerheten. Det er også en dørk med god sklisikring, de solide rekkene og fornuftig plasserte håndgrepspunkter.

Hurtigt overblik

  • Ubekymret
  • Buster Q (med 10″-skærm) som standard
  • Buster X er CE-certificeret til 7 personer.
  • Fast brændstoftank – 100 liter
  • Synkefri
  • System til dræning af regnvand
  • Kompositgulvplader
  • Lakeret i farve over vandlinjen med alternative farver
Loading...

Beskrivelse

Prisliste Buster X 2023:

Link – Buster X Udstyrslist + priser

 

Priser er eksklusiv fragt og eventuel montering. 

 

Bådspecifikationer

Længde 5.35 m
Bredde 2.01 m
Vægt 480 kg
Max læs 535 kg
Antal personer 7
Motoreffekt interval Hk (kW) 60-70 Hk
Tank kapacitet 100 l
Transom Lang
Maks fart 31 knob

Yderligere information

Motor størrelse