Loading...

Buster Mini Sport + Yamaha F6

Kategorier: , Tags: ,

kr. 41.500,00

Buster Mini Sport

Til sæsonen 2018 præsenterer vi den nye Buster Mini Sport. Den nye model er et godt eksempel på en “lille båd”; Hvordan man kan have det sjovt på vandet uden det koster alverden. Mini Sport er basert på Buster Mini skroget -tilføjet styrekonsol. Dette tillader en maksimal fart på 10 hestekræfter, du vil opdage at det gør den til en lille sports båd. Med styrekonsol er Mini Sport idel som forbindelses båd mellem korte afstande i beskyttet farvand, eller som den første “rigtige” båd til de yngste familie medlemmer. Med Yamahas 9,9 heste kommer du let op på 20 knop.

Båden er enkel og sjov at manøvrere. Til trods for sin sportslige udseende, har vi ikke gået på kompromis med sikkerheden – båden er fortsat ikke til at sunke, selv med last. Brugervenligheden er ydereligere forbedret med patenterte EasyBail regnvandsdræn.Den valgfrie vindskærm gir også beskyttelse mod regn og sprøjt. Med tanke på at dette er en lille båd registreret til tre personer, er Mini Sport faktisk ganske rolig og har en god plast til last. Selv med konsollen, vejer båden kun 115 kg, og akkurat som den oprindelige Mini, kan den nemt trækkes op på land af to voksne.
Det bekymringsløse og slidstærke aluminiumskrog er så godt som vedligeholdelsesfri , og båden kan efterlades ved sommerhuset, hvor den står klar til nye eventyr. Den valgfrie havnekalesjen holder båden tør og ren når du forlader den. Lange transporter kan unden besvær foretages bag en almindelig person bil. OBS pris uden pult
Loading...

Beskrivelse

Bådspecifikationer

Længde 3.88 m
Bredde 1.49 m
Tørvægt (kg) 119 kg
Antal personer 3
Tank kapacitet
Motoreffekt interval Hk (kW) 6 kW/10hk
Maksimale fart 20 knob
Transom Lang
CE Design Certification D
Maks. motoreffekt 2.0kW/8hk
Dybde 0.18m