Loading...

Buster Lx

Varenummer (SKU): BusterLx Kategori: Tags: , , , , ,

kr. 242.800,00

Buster Lx

Med tiden er Buster Lx blevet en virkelig alsidig, sporty favorit. Ikke mindst fordi den kombinerer så mange attraktive og praktiske funktioner, som normalt kun findes på meget større både

Lave omkostninger. Masser af sjov.

Buster Lx er den mindste båd i serien, som styres fra separate sæder, og de kompakte konsoller med omkransende vindspejle giver læ for op til 6 passagerer. Skrogets geometri giver en behagelig tur uanset vejret, mens Buster Q-infotainmentsystemet bidrager til sikkerheden.

Det ligger ikke til denne båds natur at ligge i havn. Med det rigtige udstyr og tilbehør giver den nye Buster Lx den aktive sejler mulighed for at forlænge sejlsæsonen.

Den integrerte kalesjegarasjen gjør hverdagen enklere og beskytter kalesjen mot fuktighet og UV-stråling når den ikke er i bruk. Lokket til kalesjegarasjen brukes også til lagring av lysmasten. Den nye Buster Lx er også forbedret med tanke på ergonomi og sjødyktighet. Den nye skroggeometrien gir en komfortabel tur i alle forhold. Muligheten til å flushmontere en 7″ kartplotter bidrar til sikkerheten, uansett om du fisker, bruker Lx som forbindelsebåt eller driver med vannsport. De allsidige oppbevaringsplassene kan skreddersys etter behov, takket være de avtagbare sete-oppbevaringsboksene.

Den faste drivstofftanken på 53 liter, regnvann lensende cockpiten, den nye baugen med trapp og den løstagbare bakseten er flere argumenter for fremtidig kommersiell suksess. Uansett hvordan båten brukes er cockpiten utmerket beskyttet av de nye konsollene med wrap around vindskjermene. Den nye baugen med trapp øker oppbevaringsrommet og forenkler lasting samt av- og påstigning. Det passer ikke naturen av denne båten til å ligge i havn – riktig utstyrt gir Buster Lx den aktive båtbrukeren alle muligheter til å forlenge båtsesongen

Hurtigt overblik

  • Ubekymret
  • Buster Q 10″ som standard
  • Buster Lx er CE-certificeret til 6 personer.
  • Fast brændstoftank – 53 liter
  • Synkefri
  • System til dræning af regnvand
  • Kompositgulvplader
  • Lakeret i farve over vandlinjen med alternative farver
Loading...

Beskrivelse

Prisliste Buster Lx 2023:

Link – Buster Lx Udstyrslist + priser

 

Priser er eksklusiv fragt og eventuel montering. 

 

Bådspecifikationer

Længde 5.13 m
Skrog længde 5130mm
Beam 1.99 m
Tørvægt (kg) 440 kg
Antal personer 6
Motoreffekt interval Hk (kW) 50/60hk
Transom Lang
CE Design Certification C

Yderligere information

Motor størrelse